Kom direct in contact: 058 - 257 3701 info@pro-tact.eu

 

Beweeg- training- en leefstijladvies

Maak kennis
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Kleinschalig
  • Altijd op afspraak

Leefstijlcoaching

Het kan nog lang duren voordat COVID-19 is verslagen. Maar dat betekent niet dat we tot die tijd stil moeten zitten! Hoe gezonder iemand leeft, hoe groter de kans is dat wanneer iemand corona krijgt, hij of zij dit beter zal doorstaan.

Wat kun je zelf doen?

Pak je leefstijl aan op alle gebieden. Eet gezonde voeding, beweeg meer, rook niet, matig met alcohol, ontspan en slaap goed.

Leefstijlcoaching

Proefcliënten gezocht
Bent u gemotiveerd om iets aan uw leefstijl te veranderen en wilt u zich opgeven als ‘ proefcliënt’ dan kan dat via: info@pro-tact.eu

Bekijk het document hieronder voor meer informatie.

Waarom Pro-Tact?

Team Pro-Tact helpt jou op weg tot een gezondere leefstijl. Samen streven we naar duurzame gedragsverandering door geleidelijk nieuwe gewoonten te creëren. Extreem afvallen is een grote klap voor je lichaam en dan kan je immuunsysteem juist verzwakken. We bouwen het stap voor stap op zodat het gezondere gedrag ook op de langere termijn volgehouden kan worden. Op die manier is jouw leefstijldoel haalbaar en krijgt voeding en beweging een vaste plek in jouw leefpatroon. En zorgen wij er samen voor dat jij daadwerkelijk tot de vernieuwde gezonde leefstijl komt.

Met onze online diensten helpen wij jou graag.

Heb jij belangstelling voor onze begeleiding, vragen voor ons of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@pro-tact.eu of 058 – 257 3701.

Beweeg- Training- en Leefstijladvies

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?