Kom direct in contact: 058 - 257 3701 info@pro-tact.eu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Kleinschalig
  • Altijd op afspraak

Over ons

Het gezicht van Pro-tact

Pro-tact staat voor Professioneel, testen, advies, coachen en training. Het is de onderneming van Wieger van der Heide. Hij volgde de opleiding Sportgezondheid aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hierna volgde hij nog de opleiding voor sportmasseur. Begin 2010 startte hij Pro-Tact.

Wieger van der Heide:
‘Het is inspirerend om mensen te helpen gezonder te leven. Ik verdiep me in de mensen die bij Pro-tact komen. Voel me betrokken bij de gezondheidsproblemen die ze willen aanpakken. En ik ben nieuwsgierig naar hoe ze in het leven staan en wat ze nodig hebben om succes te boeken. Samen zoeken we wat ze leuk en plezierig vinden aan bewegen en gezond leven. Cliënten krijgen dan ook altijd een programma op maat. Ik ben altijd weer verrast wat mensen kunnen bereiken. Dankzij hun motivatie en doorzettingsvermogen, en dankzij de gerichte begeleiding van Pro-tact.’

Steeds meer mensen wisten de afgelopen jaren de weg naar Pro-tact te vinden. Om de kwaliteit te waarborgen was het noodzakelijk dat er personeelsuitbreiding kwam. Met de versterking van twee enthousiaste dames zijn we ervan verzekerd dat we in de toekomst het bedrijf op een verantwoorde manier verder kunnen uitbouwen.

Diny Veldstra, afgestudeerd aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) in Groningen is als voedings- en gewichtsconsulente aangesteld. Zij heeft hiervoor na haar opleiding de vereiste diploma’s gehaald. Zowel sporters als niet sporters kunnen bij haar terecht voor een professioneel advies.

Pro-tact is aangesloten bij BGN (beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Check uw zorgverzekering om te kijken of uw voedingsadvies (deels) vergoed wordt.

Sybrecht Andringa heeft de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool te Groningen gevolgd, met als specialisatie actieve en gezonde leefstijl.
Daarnaast staat zij als begeleider in de zaal en is zij trainer bij MOVE on, Fit & Gezond Zwanger en de Bootcamp.

Metsje is verpleegkundige en momenteel in opleiding als HBO-leefstijlcoach.

“Als leefstijlcoach wil ik mensen helpen bij de bewustwording van gedrag en gewoonten en
begeleiden naar een nieuwe, gezonde en gewenste leefstijl. Hierbij ga ik uit van wat u belangrijk
vindt en zou willen veranderen. Ik kijk hierbij naar alle factoren die bijdragen aan een positieve
gezondheid zoals voeding, beweging, stress en ontspanning, slapen, verslaving en gewoontegedrag.
Een positieve leefstijlverandering levert u veel op, zoals een betere gezondheid, meer energie, geluk
en vitaliteit. Ik ben zeer gemotiveerd daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Alle vier blijven zij zich steeds ontwikkelen door het volgen van cursussen.

Het team

Beweeg- Training- en Leefstijladvies

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?