Kom direct in contact: 058 - 257 3701 info@pro-tact.eu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Kleinschalig
  • Altijd op afspraak

Sportmassage

Wilt u als sporter uw lichaam goed voorbereiden op een optimale prestatie en daarna snel herstellen? Dan is sportmassage een “must”. Het is een specialistische behandeling die een preventieve, maar ook herstellende functie heeft. Sportmassage helpt de spieren los te maken, prestaties te verbeteren en voorkomt blessures. Het bevordert de doorbloeding en stofwisseling. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Maar sportmassage is niet alleen voor sporters. U kunt door de naam snel op het verkeerde been worden gezet. Sportmassage is inderdaad een veel toegepaste behandeling bij (top)sporters. Maar ook als je een druk, stressvol leven leidt, is het een aanrader om je spieren te laten ontspannen door een intensieve massage. Kortom: Sportmassage is voor iedereen, sporter en niet-sporter, met of zonder klachten.

Bij Pro-tact krijgt u aandacht en een deskundige behandeling. Er wordt voor gezorgd dat uw spieren weer “schoon”worden. Hierdoor wordt de doorbloeding optimaal. De spieren kunnen daarna weer normaal functioneren. Het is een zeer effectieve behandeling. Pro-tact geeft daarnaast advies over de juiste manier van bewegen en de belastbaarheid van uw lichaam. Vooraf bespreken we uitgebreid waar u behoefte aan heeft en wat u wilt bereiken.

Beweeg- Training- en Leefstijladvies

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?