Kom direct in contact: 058 - 257 3701 info@pro-tact.eu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Kleinschalig
  • Altijd op afspraak

Wat Pro-tact u oplevert

Dankzij Pro-tact krijgt u plezier in bewegen en gezonder eten. U voelt zich weer fitter en gezonder. U krijgt weer energie om iets te ondernemen. Die energie merkt u op allerlei terreinen van uw leven. U krijgt zin om iets aan te pakken. En u voelt zich meer in balans.

Passende leefstijladviezen

U krijgt adviezen voor gezonder eten en meer bewegen die precies bij u passen. Wat kunt u vrij gemakkelijk in uw dagelijks leven inpassen? Daar draait het om. Een paar keer per week lopend boodschappen doen? Frisse toetjes in plaats van zoete?

Meer beweging

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen. Maar tegelijkertijd zijn we allemaal druk en schiet meer bewegen er vaak bij in. Pro-tact helpt om te kijken welke beweging precies bij u past. Waar hebt u plezier in? En wat kunt u gemakkelijk in uw dagelijks leven inpassen? Want als iets goed te doen is, houdt u het langer vol.

Gezonde voeding

Gevarieerd eten volgens de schijf van vijf van het Bureau voor de Voeding. We weten het allemaal. Maar de dagelijkse praktijk kan lastig zijn. Omdat we druk zijn bijvoorbeeld, en even snacken sneller is dan koken. Pro-tact zoekt samen met u de haalbare middenweg.

Beweeg- Training- en Leefstijladvies

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?