Kom direct in contact: 058 - 257 3701 info@pro-tact.eu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Kleinschalig
  • Altijd op afspraak

Wat Pro-tact u oplevert

Dankzij Pro-tact krijg je meer plezier in bewegen en gezonder eten. Je voelt je weer fitter en gezonder. Je krijgt weer energie om iets te ondernemen. Die energie merk je op allerlei terreinen van je leven. Je krijgt zin om iets aan te pakken. En je voelt je meer in balans.

Passende leefstijladviezen

Je krijgt adviezen voor gezonder eten en meer bewegen die precies bij je passen. Wat kun je vrij gemakkelijk in je dagelijks leven inpassen? Daar draait het om. Een paar keer per week lopend boodschappen doen? Frisse toetjes in plaats van zoete?

Meer beweging

Regelmatig bewegen is goed voor iedereen. Maar tegelijkertijd zijn we allemaal druk en schiet meer bewegen er vaak bij in. Pro-tact helpt om te kijken welke beweging precies bij je past. Waar heb je plezier in? En wat kun je gemakkelijk in jouw dagelijks leven inpassen? Want als iets goed te doen is, houd je het langer vol.

Gezonde voeding

Gevarieerd eten volgens de schijf van vijf van het Voedingscentrum. We weten het allemaal. Maar de dagelijkse praktijk kan lastig zijn. Omdat we druk zijn bijvoorbeeld, en even snacken sneller is dan koken. Pro-tact zoekt samen met jouw naar de haalbare middenweg.

Overige

Een gezonde leefstijl is een manier van leven. Naast bewegen en voeding adviseren wij ook op het gebied van andere leefgewoonten, zoals ontspanning en slaap. Hoe je je voedt, beweegt en ontspant draagt allemaal bij aan een betere algehele gezondheid. De behoeften kunnen per persoon verschillen. Wij kijken samen met jou naar een leefstijl die bij jou past.

Beweeg- Training- en Leefstijladvies

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?