Kom direct in contact: 058 - 257 3701 info@pro-tact.eu
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Kleinschalig
  • Altijd op afspraak

Voedingsadvies

Wie gezonder wil leven, kan zijn leefstijl aanpassen. Hierbij hoort gezonde voeding.

Wat is gezonde voeding? Dit is een vrij breed begrip. En er zijn tegenwoordig nogal wat richtlijnen op dit gebied. Daarom kan het behoorlijk lastig zijn om te bepalen welke voeding het beste voor u is. Pro-tact zoekt samen met u om door de bomen het bos te zien. Daarna gaan we het prettigste pad volgen.

Wat is een gezonde hoeveelheid voeding? Dit hangt af van uw caloriebehoefte, dus de energie die uw lichaam nodig heeft. Kortom: Krijgt u meer calorieën binnen dan u verbrandt, dan komt u aan in gewicht. U valt af als u meer calorieën verbrandt dan u binnen krijgt. Wij kijken samen met jou naar haalbare aanpassingen in jouw gehele leefstijl.

Sportvoeding

Voor sporters is het voedingspatroon een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan het sporten op een gezonde en verantwoorde manier. Op het juiste moment de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen is uitermate belangrijk voor sporters. Zo is het lichaam optimaal voorbereid op de fysieke inspanningen om maximaal te presteren en daarna volledig te herstellen.
Bij Pro-tact krijgt u advies en begeleiding op maat.

Onze andere specialisaties zijn:

  • Kind en voeding
  • Ouderen en voeding
  • Hormonen en voeding (i.o.)

Pro-tact is aangesloten bij BGN (beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Check uw zorgverzekering om te kijken of uw voedingsadvies (deels) vergoed wordt.

Vergoedingen via je zorgverzekering

Nieuwsgierig of uw zorgverzekering de kosten voor voedingsadvies (deels) vergoed? Bekijk hier het overzicht van zorgverzekeraars en de bijbehorende vergoedingen.

Beweeg- Training- en Leefstijladvies

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?